Bodicsek

Gyerekkoromban azt hittem, hogy a bodicsek (body check) kifejezés egy Bodicsek nevű rendkívül durva orosz jégkorongozó nevéből ered. Ma már tudom, hogy ez butaság. Bodicsek nyilvánvalóan csehszlovák volt.

Naptár

NHL eredmények

Videó diszkó

Netvibes

Add to Netvibes

Licenc

Creative Commons Licenc

Nézzünk hoki világbajnokságot!

2008.05.02. 20:41 quitz

Már csak azért is  jobb A csoportos vb résztvevőnek lenni, mert azt  lehet nézni az interneten is.  Akinek nem lenne elég a sport1-2 napi egy mérkőzése az online követheti 250-600  Kb/s sávszélességű  közvetítéseket. Lehet válogatni szlovák, dán és angol kommentárok közül. Aki nem sajnálja rá a pénzt az előfizethet a szövetség hivatalos honlapján. A teljes sorozat 40 euró, egy meccsért 7-et kérnek.

Próbaképpen beágyaztam a TVU player egészen stabilnak tűnő angol nyelvű csatornáját. A  Továbbra kattintva  ki lehet próbálni.

Kockázatok tekintetében a TVU a legmegbízhatóbbnak tűnő eszköz, a letöltései nem férgesek. A beágyazás nekem csak internet explorerben működött, de attól még másnak lehet sikere másik böngészővel is. Ha nem indul, installálás után ide kattintva elindul az élő közvetítés. Természesen csak olyankor, amikor van közvetítés.
UPDATE: Olcsó húsnak híg a leve. Ma már baseballt adott a csatorna, valószínűleg csak Kanada és USA meccseit közvetítik. Sajnos ez az online tévézés ingyen még minidg nagyon macerás műfaj. Ha találok valamit frissítek.

UPDATE2: Nem csüggedünk, a dánok minden mérkőzést adnak a SopCaston keresztül.

UPDATE3: http://bodicsek.blog.hu/2008/05/06/hoki_vb_online_kozvetites

2 komment

Címkék: streaming video p2p jégkorong világbajnokság hoki iihf halifax quebec online közvetítés

A bejegyzés trackback címe:

https://bodicsek.blog.hu/api/trackback/id/tr74451505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1nf3rn0 2008.05.05. 09:59:20

Na, ez egy nagyon hasznos cikk! Ráadásul ha a dánok meccseit láthatjuk, akkor nem maradunk le a kieséses szakaszig egy-két jó meccsről.

amúgy ma reggel elég meglepő volt reggel ez a 4OT :)

quitz · http://bodicsek.blog.hu 2008.05.05. 11:32:54

még reggel elkaphattam volna a meccs végét
süti beállítások módosítása