Bodicsek

Gyerekkoromban azt hittem, hogy a bodicsek (body check) kifejezés egy Bodicsek nevű rendkívül durva orosz jégkorongozó nevéből ered. Ma már tudom, hogy ez butaság. Bodicsek nyilvánvalóan csehszlovák volt.

Naptár

NHL eredmények

Videó diszkó

Netvibes

Add to Netvibes

Licenc

Creative Commons Licenc

Újpest a BEK-ben - 1988

2008.05.31. 01:30 quitz

Egy kis magyar hokitörténet 1988-ból. Az Újpesti Dózsa a skót Murrayfield Racers legyőzésével bejutott a Bajnokcsapatok Európakupájában a legjobb tizenhat közé. Azóta Dózsa helyett újra UTE van, és a Murrayfield Racers-t Edinburgh Capitals-nak hívják. De nem csak ez változott. Elnézve ezt a felvételt, tényleg sokat fejlődött a magyar hoki.

 

 

A 88-as újpesti keret:
Ancsin János, Ancsin László, Balogh Béla, Bodor Zsigmond, Eperjessy Miklós (kapus), Farkas József, Flóra Péter, Füzesi József, Géczi Gábor (kapus), Gogolák László, Horváth István, Kevevári Kálmán, Kovács Csaba, Kucsera Péter, Lantos Gábor, Legéndy Imre, Leleszi Zoltán, Pápai Miklós, Pék György, Saáry Előd, Scheiber Zoltán, Szabó István, Szeles Dezső (játékos-edző)

 

2 komment

Címkék: video történelem híradó jégkorong hoki ute bek újpesti dózsa murrayfield capitals

A bejegyzés trackback címe:

https://bodicsek.blog.hu/api/trackback/id/tr11495839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1nf3rn0 2008.05.31. 10:15:46

Ez igen :D Ezt honnan sikerült előszedni? :D

Farok33 2008.08.20. 09:46:20

Ezek voltak a nagy dolgok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása