Bodicsek

Gyerekkoromban azt hittem, hogy a bodicsek (body check) kifejezés egy Bodicsek nevű rendkívül durva orosz jégkorongozó nevéből ered. Ma már tudom, hogy ez butaság. Bodicsek nyilvánvalóan csehszlovák volt.

Naptár

NHL eredmények

Videó diszkó

Netvibes

Add to Netvibes

Licenc

Creative Commons Licenc

Playoff reggelire

2011.04.13. 23:24 quitz

Megint a nyakunkon a playoff. A másik NHL, ahol már minden vérre megy. Álmatlanság, bealvás. Két végignézett harmad. Aztán reggel izgalom, hogy mi lett. Vigyázat, az Info Rádióban reggelente beolvassák az eredményeket! Hallgass Petőfit! Vagy lehet fülre szorított kézzel énekelni a sporthírek alatt. Ki kéne húzni tudatlanul, amíg gép elé kerülök megnézni az összefoglalót. Jó, ha idáig eljutok az eredmény ismerete nélkül. Hunyorogva kattintom végig az NHL.com-ot. Nem akarom előre tudni az eredményt. Ha már nem tudtam fennmaradni, akkor legalább öt perc borzongás legyen meg. Öt perc sűrített izgalom. Nem lehet pislogni sem. Ilyenkor mindig kérdeznek valami fontosat. Vagy jön a fiam, hogy mutassak neki inkább valami vicceset a számítón. Én meg csak öt perc nyugalmat kérek, ha már nem lehetek ott. Ha már éjszaka aludni kell. Az estéket kitölti a magyar válogatott szombattól. Csak öt perc reggel. Na jó meccsenként öt. Csak hat hétig. Ebből nem engedek.

 

 

2 komment

Címkék: nhl playoff

A bejegyzés trackback címe:

https://bodicsek.blog.hu/api/trackback/id/tr362824612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása