Bodicsek

Gyerekkoromban azt hittem, hogy a bodicsek (body check) kifejezés egy Bodicsek nevű rendkívül durva orosz jégkorongozó nevéből ered. Ma már tudom, hogy ez butaság. Bodicsek nyilvánvalóan csehszlovák volt.

Naptár

NHL eredmények

Videó diszkó

Netvibes

Add to Netvibes

Licenc

Creative Commons Licenc

Buliznál velük?

2008.03.16. 00:34 quitz

A hajdanán szebb napokat látott, de most is erős játékosállományú Colorado Avalanche keretéről készült a kép a New Jersey elleni mérkőzés előtt. Forsberg visszatérése után ismét anélkül felálló Colorado kikapott. Ha a meccs után készült volna a fotó, akkor nem tudnánk megszámolni, hány foguk is hiányzik összesen. Annak ellenére, hogy átlagban évi 1-2 millió dollárt keresnek, nem látszik rajtuk. Inkább néznek ki kiránduló termelőszövetkezeti dolgozóknak, mint egy NHL csapatnak. Személyes kedvencem Paul Stasny (balról a második, papucsban). Unokatestvére, Misa az UTE-ban hokizik, ha jól emlékszem, még neki is több foga van.
(A kattints a képre a teljes fotóért!)


















(Photo by Michael Martin/NHLI via Getty Images)

UPDATE:

Utánaolvastam, és úgy tűnik, hogy az Avalanche hülye kinézetéért részben felelős tar koponya egy St. Baldrick nevű alapítvány figyelemfelkeltő akciójához való csatlakozás következménye. Az alapítvány a gyermekrák ellen küzd. Szép dolog az Avalanche játékosaitól.
Azért kicsit megnyugodtam, hogy nem a fogukat verték ki valamilyen magasztos célért. Akkor dobhattam volna ki ezt a postot.

Szólj hozzá!

Címkék: jégkorong hoki nhl fogak forsberg colorado avalanche stasny

A bejegyzés trackback címe:

https://bodicsek.blog.hu/api/trackback/id/tr9402745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása