Bodicsek

Gyerekkoromban azt hittem, hogy a bodicsek (body check) kifejezés egy Bodicsek nevű rendkívül durva orosz jégkorongozó nevéből ered. Ma már tudom, hogy ez butaság. Bodicsek nyilvánvalóan csehszlovák volt.

Naptár

NHL eredmények

Videó diszkó

Netvibes

Add to Netvibes

Licenc

Creative Commons Licenc

Az előző szezon legszebb góljai

2011.09.10. 08:02 quitz

Egy hónap múlva indul az NHL 2011-12-es szezonja. Mivel lehetne jobban elütni az időt, mint az elmúlt szezon legszebb góljaival?

 

Természetesen minden ilyen válogatás szubjektív. Szerintem legalább öt másik ilyen válogatást össze lehetne rakni. Ez azért itt eléggé közönségbarát lett. Senkitől sincs két gól, a nagy technikás kedvencek benne vannak. Ami nekem tetszik, hogy lúzer csapatok játékosait is megsüvegelnek. Így az első helyen edmontoni gól áll, és befét még két találat a megboldogult Atlanta Thrasherstől is.

Akinek ez nem elég, itt van másik öt csúcs gól.  

1 komment

Címkék: videó gólok

A bejegyzés trackback címe:

https://bodicsek.blog.hu/api/trackback/id/tr363203078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

béca1885 2011.09.16. 20:47:03

Köszi quitz! Ilyenkor kerít hatalmába az az érzés, hogy non-stop kellene jégkorongot nézni.
süti beállítások módosítása