Bodicsek

Gyerekkoromban azt hittem, hogy a bodicsek (body check) kifejezés egy Bodicsek nevű rendkívül durva orosz jégkorongozó nevéből ered. Ma már tudom, hogy ez butaság. Bodicsek nyilvánvalóan csehszlovák volt.

Naptár

NHL eredmények

Videó diszkó

Netvibes

Add to Netvibes

Licenc

Creative Commons Licenc

A hét legszebb NHL góljai

2008.04.02. 00:31 quitz

A 2007-8-as szezon alapszakaszának utolsó hetébe értünk. Még három meccset játszanak a csapatok. Ilyenkor  már borul a papírforma, a védő, a kapus.  Nagy a tülekedés a  rájátszás helyeiért. Kapás lővések, megtáltosodott védők, félelmetes ukrán korongkezelés. Nézzük a gólokat!





8. helyen  Sean Hill (MIN) gólja teljesen olyan, mint amilyeneket az PS2-n szoktam lőni. A kulcsfigura Koivu, aki ezen az estén mindhárom gólban benne volt.
6. helyen a Phoenix csapatkapitánya Shane Doan találata. Jó kis passzt kap, de én ezt hivnám unassisted gólnak. Ezt a gólt Doan kaparta ki.
A Flyersből Mike Richards az 5. helyre sorolt góllal végezte ki hosszabbításban a Rangerst. Úgy fedezi a korongot, mint a nénik a hetes buszon a szatyrukat, ha haza akarnak érni a tojással.
Csak nekem tűnik úgy, hogy a Minnesota logója kísértetiesenhasonlít a Starbucks-éra? 4. helyen Gaborik és Demitra nem kicsit szerencsés összjátékából született gól, amivel hosszabbításban verték a Colorado-t.
2. helyen a bukdácsoló Torontó védőjének fantasztikus lövése. Anton Stralman idén három gólt lőtt, abból kettőt ezen a mérkőzésen a Montreal ellen.
A hét gólját a Columbus lőtte a Chichagonak a kiesési rangadón. A Columbus a 80 pontjával biztosan nem jut be a play off-ba, ami azért szomorú hír nekünk, mert így szinte biztosan ott lesz Nikolai Zherdev a divízió I-es VB-n az ellenünk felálló ukrán válogatottban.

Szólj hozzá!

Címkék: jégkorong hoki nhl gólok koivu zserdev doan demitra

A bejegyzés trackback címe:

https://bodicsek.blog.hu/api/trackback/id/tr69407450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása