Bodicsek

Gyerekkoromban azt hittem, hogy a bodicsek (body check) kifejezés egy Bodicsek nevű rendkívül durva orosz jégkorongozó nevéből ered. Ma már tudom, hogy ez butaság. Bodicsek nyilvánvalóan csehszlovák volt.

Naptár

NHL eredmények

Videó diszkó

Netvibes

Add to Netvibes

Licenc

Creative Commons Licenc

Szponzoráció

2008.04.03. 23:00 quitz

Amíg a magyar jégkorongcsapatok mezén tenyérnyi hely sincsen szponzorlogó nélkül, addig a Phoenix Coyotes maga vásárolt reklámfelületet. Jeff Quinney golfjátékos fog a PGA versenysorozatban Coyotes logós golf ingben fellépni.





Hogy miért éppen a világ leglassabb sportjához kötve kell a hokit hirdetni, azt nem tudom. Igaz, azt sem értem, hogy miért éri meg, hogy a Jóban-rosszban 200 millióért beleírja a forgatókönyvébe az Új Magyarország Programot.

A szponzorpénzt költhették volna nyugodtan másra is. Például kiemelkedő segédedzőkre, akik a Great One-t segítik. Szegény Gretzkynek nem sikerült a Coyotes-ot a rájátszásba vezetni, ráadásul a kanadai válogatott edzőjének sem őt választották, hanem Ken Hitchcock-ot a Columbus vezetőedzőjét. Pedig a Coyotes mögött végzik az alapszakaszt. 

Szólj hozzá!

Címkék: jégkorong golf szponzoráció hoki nhl phoenix coyotes

A bejegyzés trackback címe:

https://bodicsek.blog.hu/api/trackback/id/tr64402774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása