Bodicsek

Gyerekkoromban azt hittem, hogy a bodicsek (body check) kifejezés egy Bodicsek nevű rendkívül durva orosz jégkorongozó nevéből ered. Ma már tudom, hogy ez butaság. Bodicsek nyilvánvalóan csehszlovák volt.

Naptár

NHL eredmények

Videó diszkó

Netvibes

Add to Netvibes

Licenc

Creative Commons Licenc

Heti NHL válogatás

2008.04.18. 00:38 quitz

Amióta az NHL.com újjászabta videó szolgáltatását, azóta nincs külön összeállítás a heti legjobb gólokról, a legnagyobb ütközéskeről és legszebb védésekről. Egybe ömlesztették az egészet. Reméljük visszatér!

A rájátszás a hét közepén kezdődött így ez egy rövid játékhét volt, azonban a küzdelmek komolyabbak, mint az alapszakasz végén, amikor már gyakorlatilag minden eldőlt.
Két gólt emelnék ki. Ovecskin belőtte életének első NHL playoff gólját. Gyönyörű korongszerzés, szépen megmajmolja a kapust és végül az összefoglalókban idézhető védjegyes gólöröm. Nem mellesleg ezzel meg is nyerte a playoff széria első meccsét a Flyers ellen. Forsberg is belőtte idei első playoff gólját. Vissza kellett néznem párszor, mire rájöttem mi is történik, ugyanis ebben a termékfejlesztett összefoglalóban nincs lassítás.


Szólj hozzá!

Címkék: video jégkorong hoki nhl gólok forsberg ovechkin

A bejegyzés trackback címe:

https://bodicsek.blog.hu/api/trackback/id/tr7430834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása