Bodicsek

Gyerekkoromban azt hittem, hogy a bodicsek (body check) kifejezés egy Bodicsek nevű rendkívül durva orosz jégkorongozó nevéből ered. Ma már tudom, hogy ez butaság. Bodicsek nyilvánvalóan csehszlovák volt.

Naptár

NHL eredmények

Videó diszkó

Netvibes

Add to Netvibes

Licenc

Creative Commons Licenc

Keleti konferencia elődöntő

2008.05.08. 22:02 quitz





Pittsburgh Penguins -Philadelphia Flyers
(1.666) - (3.50)*




A Pittsburgh Rangers elleni sorozata ugyan simának tűnhet 4-1-gyel, mégis nagyon izgalmas volt. Attól tartok, hogy ez itt most simább lesz. A Flyers nekem a szezon sötét lova. A szedett-vedett, stratégiát durvasággal helyettesítő csapatból a rájátszásra igen veszélyes lett a Flyers. Nem hiszem, hogy meg tudják leckéztetni a Penguinst, de okozhatnak néhány kellemetlen percet az el nem kötelezett nézők gyönyörűségére.


Mit várhatunk? Avery kiesésével Ruutu marad a legkomolyabb trashtalk vitéz, akinek kétágú nyelve végig Jágr fülében volt a Rangers elleni meccsek alatt. Ez a megtiszteltetés minden bizonnyal a jó formát futó Daniel Briere-t éri.  Mellette Umberger és Lupul veri a gólokat. Fleury-vel nehéz dolguk lesz, mivel nagyon nagy formában véd. Jágr és Gomez is rendre elakadt a kapusban, miután nagy nehezen áthámozták magukat Goncsár-on és Sydor-on. A Penguins csatárainak valamivel könnyebb dolguk van. Biron ugyan nagyon jó formában véd, de tegnap vérrögöt találtak Timonen lábában, így nélküle áll fel a Flyers védelme. Akármennyire is nem mai srác Biron ez az első NHL rájátszása. A Buffalonál töltött idő karantént jelentett számára. A kiskakas Crosby és Jevgenyij "Szájonátlélegző" Malkin eléggé próbára fogja tenni Brier-t. Remélem szórakoztató mérkőzéseket hoz a sorozat!

Első meccs pénteken 1.30-kor. Itt lehet nézni:
VP4/The Game, 250k  kell hozzá VLC
Versus Direct, 855k 
NASN, 250k VLC
TPBL on Mogulus 
Justin.tv - richsportsonline's channel
MineP2P, 315k VLC




*Ezek itt oddsok.

2 komment

Címkék: streaming p2p jégkorong hoki nhl pittsburgh penguins ruutu rájátszás online közvetítés playoff pilladelphia flyers konferencia döntő

A bejegyzés trackback címe:

https://bodicsek.blog.hu/api/trackback/id/tr98460617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

capello 2008.05.17. 22:42:48

Bocs, hogy beleszólok, de Biront és Briere-t felcserélted. :)

quitz · http://bodicsek.blog.hu 2008.05.17. 22:55:25

:-) előfordul
köszönöm, a figyelmeztetést, javítom.
süti beállítások módosítása