Bodicsek

Gyerekkoromban azt hittem, hogy a bodicsek (body check) kifejezés egy Bodicsek nevű rendkívül durva orosz jégkorongozó nevéből ered. Ma már tudom, hogy ez butaság. Bodicsek nyilvánvalóan csehszlovák volt.

Naptár

NHL eredmények

Videó diszkó

Netvibes

Add to Netvibes

Licenc

Creative Commons Licenc

Kupa napló - 1ső meccs

2008.05.26. 22:50 quitz

Elég furcsa élmény volt a döntő első meccse. A rájátszásban félelmetesen játszó Pittsburgh reszkető kisegér volt. Ez a csapat vert volna tönkre a Senatorst, a Rangerst, majd a Flyerst? Még a Rangers elleni sorozatban méltattam Fleury-t, hogy milyen félelmetesen jó. Most meg két elég buta gólt is kapott. Már a belépője sem túl sok jóval kecsegtetett. Akkora lendülettel ugrott a Joe Louis Arena jegére, hogy egyből orra bukott. Ezután is többet volt térden, mint korcsolyán. Crosby nem remekelt. Az általában boszorkányosan cselező, és vidámakat ütközö Malkint levették a Detroit védői a pályáról. Hossa volt az egyetlen aki épkézláb játékot mutatott. A Wings meg olyan volt mint egy kőkemény ragadozó, szuper védekezéssel. Nem tudtam élőben megnézni a meccset, csak másnap a tévében. Spiller és Máté egyre bizonygatták, hogy ez csak a fiatal csapat megilletődöttsége, amit látunk. Hát nem tudom. Várom a folytatást. Nem szeretnék egy 4-0-ás sorozatot

 

1 komment

Címkék: jégkorong hoki nhl crosby pittsburgh penguins rájátszás malkin stanley kupa detroit red wings fleury

A bejegyzés trackback címe:

https://bodicsek.blog.hu/api/trackback/id/tr54489415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jerryboy · http://bodicsek.blog.hu 2008.05.27. 01:27:14

Ne temesd a PP-t, otthon majd összeszedik magukat, és a kapuvas sem lesz ellenséges.
süti beállítások módosítása