Bodicsek

Gyerekkoromban azt hittem, hogy a bodicsek (body check) kifejezés egy Bodicsek nevű rendkívül durva orosz jégkorongozó nevéből ered. Ma már tudom, hogy ez butaság. Bodicsek nyilvánvalóan csehszlovák volt.

Naptár

NHL eredmények

Videó diszkó

Netvibes

Add to Netvibes

Licenc

Creative Commons Licenc

Idén nincs NHL 2K játék

2011.09.14. 15:00 quitz

Hosszas találgatás után már nyilvános, hogy nem lesz NHL 2K12. Nincs nagy meglepetés, egy ideig korábban jelent meg, mint az aktuális EA jégkorong játék, tavaly már később, most meg sehogy. Hiányozni fog, de nem a tavalyi.

Egy jó ideje csak arra volt jó a 2K Games hoki játéka, hogy legyen versenytársa az EA sorozatának. Nekem 2004-től 2008-ig jobban tetszett a 2K. Kifinomultabb és izgalmasabb volt az irányítása, dinamikusabb a játékélmény. Aztán pár évvel az ESPN szponzoráció vége után elolvadt az előny. Hiába volt olcsóbb, egyre kevesebben vették. Ha kitaláltak valami új dolgot, azt tuti, hogy a következő évben az EA lemásolta és tökéletesre csiszolta. Aztán lassan már az NHLPA licence is gyenge volt. A játékosok arcmásai egyre ritkábbak lettek. Nem bíbelődtek azzal, hogy a válogatottakhoz neveket társítsanak. Pedig ezt egy gyakornok is összegyűjti nekik egy hétvége alatt. Szóval egyre rosszkedvűbb és nyögvenyelősebb lett a NHL 2K. A végefelé már csak annyit tudtak felhozni rajongói, hogy élethűbbek a csarnokok, mint az EA játékában. Sovány vigasz, és már ez sem igaz.

Csak abban reménykedhetünk, hogy a 2K Games fittyet hány az EA diktálta eszetlen versenyre, és inkább 2-3 évente ad ki egy tényleg jól kidolgozott játékot. Nem lenne az jó nekünk, ha csak magával versenyezne az EA. Idénre marad az NHL12, ami a hét elejétől kapható itthon is. Amíg tart az EA a győzelmi mámora, készítse el haladéktalanul az új PSP játékot. NHL 2007-nek hívják a legutóbbit. Szégyen, gyalázat!

Korábbi összehasonlító cikkek itt a Bodicseken: 2009 és 2010

Szólj hozzá!

Címkék: videojáték nhl ea 2k12

A bejegyzés trackback címe:

https://bodicsek.blog.hu/api/trackback/id/tr373214857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása