Bodicsek

Gyerekkoromban azt hittem, hogy a bodicsek (body check) kifejezés egy Bodicsek nevű rendkívül durva orosz jégkorongozó nevéből ered. Ma már tudom, hogy ez butaság. Bodicsek nyilvánvalóan csehszlovák volt.

Naptár

NHL eredmények

Videó diszkó

Netvibes

Add to Netvibes

Licenc

Creative Commons Licenc

Kupa napló - 2ik meccs

2008.05.28. 15:50 quitz

Nem vagyok már egyetemista, ez a hajnali két órás meccskezdés kétnaponta nem igazán megy. A sport tévének meg az nem megy, hogy valami kiszámítható rendszer legyen a műsorában. Jól le is maradtam a tévés ismétlésről. A médiacápákkal volt randim Tihanyban.  A szakmai program után úsztam egyet a sajkodi strandon a siklók között. Csak a csomagtartómban ragadt korcsolyámról jutott eszembe, hogy nem fogok időre hazaérni. Mire megnéztem volna az ESPN360-on a meccset öreg este lett, így csak az összefoglaló maradt. Arról nem is szívesen osztanám hosszasan az észt. Ez a Pens jobb volt mint a legutóbbi. Szépen korcsolyáztak, voltak gyönyörű helyzeteik, de a végén mindig belebotlottak a parádésan védő Ossgoodba. Két shootout meccs NHL döntőben, az már nem szotyi. Úgy néz ki a szilaj csikók mellé jó volt visszahozni Roberts-et, nagy zsugát osztott Staal-nak. A másik oldalon sem igazolta a közhelyparádét, hogy a tapasztalat diadalmaskodik. Az NHL 2K7-ben még a harmadik sorban szöszmötölő Filippula óriási gólt vágott. Jönnek a pittsburghi meccsek, itt a strandszezon.


(Viewimages)

Harmadik mérkőzés közvetítései:

02:00 Detroit Red Wings vs Pittsburgh Penguins
VP4/The Game, 250k (VLC)
Justin.tv - jtv_sports3's channel
Justin.tv -Stronghold Sports
Justin.tv - Rangers05fan's
The Goal Cam on TVU, 218k
TBN, 500k (VLC)
NBC Direct, 291k
Bluesking40, 380k

Szólj hozzá!

Címkék: jégkorong strand hoki nhl közvetítés pittsburgh penguins playoff stanley kupa detroit red wings

A bejegyzés trackback címe:

https://bodicsek.blog.hu/api/trackback/id/tr77490988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása