Bodicsek

Gyerekkoromban azt hittem, hogy a bodicsek (body check) kifejezés egy Bodicsek nevű rendkívül durva orosz jégkorongozó nevéből ered. Ma már tudom, hogy ez butaság. Bodicsek nyilvánvalóan csehszlovák volt.

Naptár

NHL eredmények

Videó diszkó

Netvibes

Add to Netvibes

Licenc

Creative Commons Licenc

Kupa napló - 3ik meccs

2008.05.31. 20:08 quitz

Ez igen! Ez már egy vérbeli Stanley kupa döntő. A szokásos whiteout fogadta a Detroitot a Mellon Arena-ban, ami elég hatásosan néz ki. Kb. mint 17 ezer, fehér törölközőt rázó hindu zarándok. De az ijesztgetés nem lett volna elég. Kellett hozzá egy nagyon küzdős Pittsburgh, amelyik be tudta szorítani a Detroitot. Kellett hozzá, hogy okosan megkeverjék a sorokat. Hogy Hossa továbbra is nagyszerű formában játsszon. A győzelemhez még az sem kellett, hogy Malkin pontot szerezzen. Fleury is nagyjából azt mutatta, amit a Rangers ellen. A hajtást jól jellemezte, amikor a harmadik harmadban Orpic négy bodicseket osztott ki fél perc alatt.
Igen, ilyen Pittsburgh-öt szerettem volna látni a döntőben. Izgalmas lesz a mai meccs.

3 komment

Címkék: jégkorong hoki nhl pittsburgh penguins rájátszás stanley kupa detroit red wings

A bejegyzés trackback címe:

https://bodicsek.blog.hu/api/trackback/id/tr50496824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1nf3rn0 2008.06.02. 15:05:26

off topic

quitz, láttam az ute fórumon kivették a minősítésedet a fórum motorról :D
kicsit hiú lehet a készítő :)

annyira nem értek az ilyesmihez, de szerintem is sok a hiba :/ és ehez hozzájön a félreinformálás, a helyesírási hibák és persze hogy szinte semmi érdemleges infot nem tudunk meg onnan :(

meg ezt a zenés szavazást és a "milyen csapatot szeretnél" szavazást checkbox-szal kellett volna csinálni.

Kösz, hogy csináltál hírcsatornát.

quitz · http://bodicsek.blog.hu 2008.06.02. 22:07:14

1nf3rn0, nem moderálták ki a fostalicskázást, megnéztem. A többi az mind úgy van ahogyan írod. Hírcsatornát, meg szívesen!

1nf3rn0 2008.06.03. 12:44:31

ok, akkor nem kimoderálták, hanem kivették :)
süti beállítások módosítása