Bodicsek

Gyerekkoromban azt hittem, hogy a bodicsek (body check) kifejezés egy Bodicsek nevű rendkívül durva orosz jégkorongozó nevéből ered. Ma már tudom, hogy ez butaság. Bodicsek nyilvánvalóan csehszlovák volt.

Naptár

NHL eredmények

Videó diszkó

Netvibes

Add to Netvibes

Licenc

Creative Commons Licenc

Carrie Milbank

2008.08.25. 08:20 quitz

Szünet idején nem csak a Bodicsek megy rá a kis színesekre, hanem a The Hockey News is, ahol interjút készítettek az észak amerikai hokiélet legdögösebb csajával. Carrie Milbank a Huston Texans amerikai foci csapat pom-pom lányaként kezdte a karrierjét, majd online-ra váltott. A rájátszás óta az NHL.com The Hockey Show-jának egyik műsorvezetője. Az alapvető jégkorong ismeretei a Blades of Steel című 1988-as számítógépes játékból származnak. És bár, a feladata nem éppen szakértői, gyorsan kiolvasta a Hoki kezdőknek és az Okos lányok iránytűje a sporthoz című könyveket. Ő a hoki szórakoztató szexi oldala, hogy érezzék a srácok, a jégkorong menő, és ilyen csajokat fűthetsz a meccseken. Átlátszó, de nem érezném közelegni az egyenes és férfias sport végnapjait, ha egy ilyen babától kéne meghallgatnom, mi történt a román-magyar interliga legutóbbi fordulójában. Át kellene csábítani a vizilabdameccsekről a jó csajokat, ez játékosnak, szurkolónak egyaránt érdeke. Csak kéne találni egy olyan adottságú hölgyet, aki nem csak jól mutat, hanem a cél érdekében hajlandó lenne legalább Spiller István bevezető könyvét elolvasni és megérteni.

A tippeket a kommentek közé várom.

Ő Carrie (fotó: Katie Ambrosie, via THN)

2 komment

Címkék: bulvár jégkorong hoki nhl nhl.com

A bejegyzés trackback címe:

https://bodicsek.blog.hu/api/trackback/id/tr94629746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guriga uram jr. · http://realujpest.blog.hu 2008.08.26. 10:11:00

Hát ejha! :)
Mi válogathatunk innen: www.playmate.hu/
Akire a legtöbben szavaznak, annak személyesen nyújtom át a Spiller-könyvet. :)

Ez a Blades of Steel pedig... egyszerűen zseniális!

quitz · http://bodicsek.blog.hu 2008.08.27. 12:14:15

Guriga Uram, köszönjük a könyvajándék felajánlását. Megsasoljuk a bringákat. Lehet, hogy a műkorcsolyás csajok között is körül lehetne nézni.
süti beállítások módosítása