Bodicsek

Gyerekkoromban azt hittem, hogy a bodicsek (body check) kifejezés egy Bodicsek nevű rendkívül durva orosz jégkorongozó nevéből ered. Ma már tudom, hogy ez butaság. Bodicsek nyilvánvalóan csehszlovák volt.

Naptár

NHL eredmények

Videó diszkó

Netvibes

Add to Netvibes

Licenc

Creative Commons Licenc

Kishírek

2008.11.23. 23:40 quitz

Kicsit rendberaktam a Jégkorongos hírforrások link mögött látható nyilvános Netvibes oldalamat. Itt egy RSS olvasóban összegyűjtöttem, amit érdemes olvasni a hokiról. Ebből a 34 különböző forrásból bugázom a híreket. A válogatás szubjektív, így ne keressétek benne a MOL liga összes csapatát, főleg azokat ne, amelyeknek nincs RSS feedjük.

Már kint van egy ideje a jobb oldalon a mezes naptár. Sok értelme nincs, de jól néz ki. 1-től 31-es mezszámig ajánlhattok játékost.

Közben választani is kellett. Maradok hirdetésmentes blog. Nincs elvi kifogásom a reklámok ellen, csak esztétikai. Nem fogok sosem ebből a blogból élni, akkor meg ne villogjon itt nekem valami zalakarosi wellnesshétvége reklámja. A másik unszexi ajánlat az, hogy csak az kerül a címlapra, aki hirdet. Ha szeretnék valami címplaposat, akkor felkötöm a gatyát, és írok valami méltót a  nagyszerű Jégkorong blogra, ahogyan eddig is.

További jó szórakozást!

 

 

 Példa egy vállalható hirdetésre

Szólj hozzá!

Címkék: szolgálati

A bejegyzés trackback címe:

https://bodicsek.blog.hu/api/trackback/id/tr16769744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása