Bodicsek

Gyerekkoromban azt hittem, hogy a bodicsek (body check) kifejezés egy Bodicsek nevű rendkívül durva orosz jégkorongozó nevéből ered. Ma már tudom, hogy ez butaság. Bodicsek nyilvánvalóan csehszlovák volt.

Naptár

NHL eredmények

Videó diszkó

Netvibes

Add to Netvibes

Licenc

Creative Commons Licenc

Kezdődik a döntő

2008.05.24. 20:15 quitz

Sem a Penguins-nek, sem a Red Wings-nek nem volt különösen nehéz dolga a konferencia döntőkben. A Detroitnak szinte sétagalopp volt az út idáig. Egyik ellenfél sem volt olyan, mint a reflektor útjába került mezei nyúl az országúton, mégis egyértemű volt, hogy ezekkel a csapatokkal találkozunk majd a döntőben.

A Detroit mellett szól a tapasztalat, a Zetterberg-Dacjuk páros. A Pittsburgh fiatalabb, kiéhezettebb és ott játszik a Crosby-Malkin páros.  Rengeteget lehet olvasni mindenfelé az esélyekről, a számmisztikáról, a sérültekről, Crosby gólapályáról, a padon ücsörgő Hasekről, Franzen felépüléséről, a két csapat történetéről. A lényeg, hogy az utóbbi évek egyik legizgalmasabb döntőjére számíthatunk. Tök mindegy ki nyer. A lényeg a játék, a küzdelem.




Online közvetítés:
02:00 Detroit Red Wings vs Pittsburgh Penguins
NASN, 250k (VLC)
RichSportsOnline on Justin tv
MineP2P, 315k (VLC)
The Goal Cam, 218k

4 komment

Címkék: jégkorong hoki nhl közvetítés pittsburgh penguins rájátszás stanley kupa detroit red wings

A bejegyzés trackback címe:

https://bodicsek.blog.hu/api/trackback/id/tr1485752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1nf3rn0 2008.05.26. 11:23:01

Meglepett, hogy gólt sem tudott lőni a pens. De annyira azért nem kínos, szerintem a párharcok első meccsei bírnak a legkevesebb fontossággal. A következő meccs lesz a sorsdöntő, hogy tudnak-e fordítani, mielőtt a saját közönségük előtt játszanának.

Mindenesetre örülök a redwings győzelmének.

quitz · http://bodicsek.blog.hu 2008.05.26. 12:52:17

Szerintem ez nem egy sima verés volt, hanem egy kiadós. Malkint levették a pályáról. Crosby egyedül nem volt eredményes, Hossa volt a legveszélyesebb. A félelmetes Fleury állandóan térden volt. Remélem, lesz ennél szorosabb még a döntő, de nem idén fog Stanley-t nyerni ez a fiatal Pens.

1nf3rn0 2008.05.26. 17:36:11

gonosz vagyok, ha bízom benne, vagy csak flyerses? ;)

quitz · http://bodicsek.blog.hu 2008.05.28. 12:21:44

1nf3rn0, nem jobb a bajnok ellen kiesni? az már majdnem holtversenyes második helyezés.
süti beállítások módosítása