Bodicsek

Gyerekkoromban azt hittem, hogy a bodicsek (body check) kifejezés egy Bodicsek nevű rendkívül durva orosz jégkorongozó nevéből ered. Ma már tudom, hogy ez butaság. Bodicsek nyilvánvalóan csehszlovák volt.

Naptár

NHL eredmények

Videó diszkó

Netvibes

Add to Netvibes

Licenc

Creative Commons Licenc

Hoki vb 2009 - nézői stratégia

2008.09.18. 07:37 quitz

Április óta volt időnk szusszanni egyet az óriási örömre. Feljutottunk, 70 után újra a nagy hoki vb-n a magyar válogatott. Már írtam arról, hogy mehet a szekrény aljába az összes, eddig elérhetetlen messzeségben játszó nemzeti válogatott meze. Ha ezzel megvagyunk, akkor jön a kérdés, hogy hogyan kell kiválasztani a mérkőzéseket egy olyan világbajnokságra ahol hazánk válogatottja indul. Nincs túl sok tapasztalata ebben egy derék magyarnak.

Magyarország az A csoportba került a 2009-es svájci jégkorong vb-n Kanadával, Szlovákiával és Fehéroroszországgal. Hat meccset fog játszani a magyar válogatott háromnak az ellenfele, helszíne és időpontja biztos.

április 24.

20:15

SVK-HUN

április 26.

20:15

CAN-HUN

április 28.

16:15

CAN:BLR

 

 

 

 

 

Alapcsomag alsó két kategóriája 35 és 72 ezer forintba kerül a csoportkörre. Szurkolni a kapu mögül kell, viszont látni oldalról lehet. Még ha nem is érdekelne a Kanada - Szlovákia, akkor is ez a leggazdaságosabb megoldás. Ehhez számoljunk még hozzá 5 nap szállást. Egy nappal korábban érdemes kiérni a hangulat miatt. És ha miden jól megy 28-án estére jut egy kiadós berúgás.

Rosszabb esetben negyedik helyen végzünk, mert kikapunk a két Koszticint és Szalejt felvonultató fehéroroszoktól is. A kiesési csoportkör programjába már bele kell kevernünk Bernt is.

május 1.

16.15

C4

május 3.

12:15

D4

május 4. (Bern)

12:15

B4 

 

A jó hír, hogy itt már csak 19 illetve 29 svájci frankba (x150 HUF) kerülnek a jegyek meccsenként.

Várakozáson felüli teljesítmény esetén a magyarok végezhetnek a harmadik helyen is. Mondjuk, ha a szlovákok elkezdenek verekedni az öltözőben, vagy Lukasenko rendkívüli állapotot hirdet Fehéroroszországban. Ez esetben még több sztárral kell szembe nézni,  D csoport első három helyezettjével, Csehországgal, Finnországgal és Dániával vagy Norvégiával. Addigra őket már jól kiismertük a napijegyeinkkel, mert a D csoportot ugyan ott játszák, ahol az A csoportot

május 1.

20:15

1D

május 2.

16:15

2D

május 4.

16:15

3D

Itt a jó hír, hogy nem kell kitenni a lábunkat a megszokott kedves Zürichből. A napijegy 15 ezer alsó hangon, de 28-ért már jobb helyet kapunk. naponta. Összesen ez 45 vagy 86 ezer forintba fáj.

A lejgobb esetben 40K fölött van a jegy, és bentmaradunk. A büszkébb harmadik helyért nagyobb zakókkal és 77 ezer forintos jegyárakkal fizetünk. És már csak az a dilemma marad, hogy ha már eljutottunk egy VB-re, akkor megnézzük-e jobb csoportmeccseket, ottmaradjunk-e döntőre? A végjáték csomaghoz 100 ezerért juthatunk hozzá, ebben az összes negyeddöntő, elődöntő, a bronz és az arany meccs is benne van.

Nekem még nagyon homály, hogy mire kéne jegyet venni. Nem remélek támogatást az ibuszos kisasszonyoktól sem. Akinek van jó nézői stratégiája az írja meg!

Szólj hozzá!

Címkék: vb svájc válogatott hoki iihf

A bejegyzés trackback címe:

https://bodicsek.blog.hu/api/trackback/id/tr98656432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása