Bodicsek

Gyerekkoromban azt hittem, hogy a bodicsek (body check) kifejezés egy Bodicsek nevű rendkívül durva orosz jégkorongozó nevéből ered. Ma már tudom, hogy ez butaság. Bodicsek nyilvánvalóan csehszlovák volt.

Naptár

NHL eredmények

Videó diszkó

Netvibes

Add to Netvibes

Licenc

Creative Commons Licenc

Ilyet kérek - top 10

2009.03.21. 09:00 quitz

Ilyet kérek, most! A Bodicsek tematikus listája azokról a felesleges, de szórakoztató kacatoktól, amivel a hokirajongókat húzzák le világszerte. A hazai piac mérete miatt viszonylag védettek voltunk, de az internet korában mindenkinek jár, hogy hülyeségekre költsön.

 

10. A Nintendo 1988-as Ice Hockey című játékára emlékezik ez a pixel retro hullámot meglovagló póló. Nem rémlik, hogy Commodore-ra lett volna ez a játék, így az Elbától keletre nem sokan ismerik ezt a motívumot.

 

9. Semmi perc alatt felállítható jégpálya a kertbe. Csak adj hozzá hideget! A hideg egy kicsit problémás itthon. Interneten nem lehet beszerezni.

8. Drukker fotel foteldrukkereknek. Nincs az a nő, aki ezt beengedné a lakásba. Ezért van sok helyen kompromisszumos megoldásként férfiszoba az alagsorban. 

7. Hajlítgatós hoki haver. Szuper kacat, ami bárhol útban van. Irodai alkalmazásra is alkalmas.

6. Térdelős hokipálya a gyerekszobába. A pókfocihoz hasonlóan gnóm mozgást támogató eszköz otthoni gyakorláshoz. Vajon hány perc múlva jönnek rá a gyerekek, hogy a bottal egymást püfölni vidámabb?

5. Koronggal tört ablak. Szupertréfás üvegre ragasztható matrica. Valósághű 3D hatás. Emeleti lakásban különösen riasztó.

4. Hokiflipper. Léghoki pálya, két pár flipper kar, sötétben is játszható, hála a toronyba rejtett uv lámpának. Nagy királyság.

3. Péntek 13 szerkó. A szűk hokis szubkultúrából a kitörést a Péntek 13 című horrorfilm Jason karaktere hozta el. Még ma is sokan gondolják azt, hogy ilyen maszkban védenek a jégkorong kapusok. A maszkhoz jár egy véres műanyag kard és egy Jasonos mez. Kötelező darab, és gyerekméretben is kapható.

2. Igazi léghoki. Ez a korongra hajazó cucc egy kis elektromos motorral levegőt fúj maga alá, így surlódás nélkül bármit jégpályává változtathatunk. A motor egy töltéssel harminc percig bírja. A légkorongot lehet ütővel és lábbal is passzolni.

1. Asztali hoki. A csocsó hokis változata. A klasszikus konstrukciót a svéd Stiga alkotta meg 51 éve. Itthon keleti koppintásait ismerik főleg. Az élmény ugyan az. Nemrég én is kaptam egyet, úgyhogy erre még visszatérek.

3 komment

Címkék: bulvár ajándék jégkorong hoki kacat

A bejegyzés trackback címe:

https://bodicsek.blog.hu/api/trackback/id/tr50842891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

munkagep 2009.03.22. 20:35:37

A péntek 13. a legdurvább. A 30. szülinapomra anno kaptam egy fénykardot a haveroktól, de az teljesen dedó ehhez képest.

A hokiflipper nem töltött be nekem. HELP.

Tatavs 2009.03.23. 18:10:32

Asztali hokira én is vágyom, de sajna nincs rá keret, bazi drága. Még külön csapatokat is lehet venni hozzá.

quitz · http://bodicsek.blog.hu 2009.03.30. 01:37:27

15-20 ezer forint, 2 havi felnőttbérlet ára a stiga hockey
süti beállítások módosítása