Bodicsek

Gyerekkoromban azt hittem, hogy a bodicsek (body check) kifejezés egy Bodicsek nevű rendkívül durva orosz jégkorongozó nevéből ered. Ma már tudom, hogy ez butaság. Bodicsek nyilvánvalóan csehszlovák volt.

Naptár

NHL eredmények

Videó diszkó

Netvibes

Add to Netvibes

Licenc

Creative Commons Licenc

Az amerikai kontinens is megtanul szurkolni

2010.05.12. 00:14 quitz

Egészen új szelek fújnak az NHL csapatok lelátóin. Legalábbis a Montreal Canadiens. A címvédő Pitsburgh Penguins elleni hatodik mérkőzésükön 21.273 skandálta az európai football stadionokból nagyon ismerős olé-olé-olé-o-lé kezdetű világslágert. Ilyet én még nem nagyon hallottam NHL mérkőzésen. Mindenesetre nagyon jót tesz egy csarnok hangulatának, ha folyamatos és dalszerű a buzdítás. Valami, ami túlmegy a Let's go Habs! Let's Go! színvonalán. De volt is miért énekelniük. Egészen elképesztő az amit a Washington, és most a Penguins ellen nyújtanak. Michael Cammalleri már 11 gólnál tart a rájátszásban, miközben az alapszakaszban 65 meccsén csak 26 gólt lőtt. Klassz ez a sorozat.

6.13-nál indul az olézás (a FULL második L-jénél). 

7 komment

Címkék: nhl szurkolók rájátszás montreal canadiens cammalleri

A bejegyzés trackback címe:

https://bodicsek.blog.hu/api/trackback/id/tr591993989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barbiepapa 2010.05.12. 01:13:09

hogy mi? ezt evek ota (en 5 eve uzom a Bruinsot) eneklik a kis frenchik sot mar Bruins mecseken is felcsendul ole good by - foleg ha a aHabset bucsuztatjak - amugy sehol nincs szervezett szurkolo tabor - az othoni ertelemben - muvel komoly penzekbe kerul kimenni minden alkalommal - uzlet az uzlet....:(

barbiepapa 2010.05.12. 01:17:02

cammalleri meg 11 golnal jar - es meg Bostonba is a Habsnak jar a taps - ami azert nagy szo -
a penst nem birjak errefele sehol - a blogolo kozonseg nagy amulatara:)

quitz · http://bodicsek.blog.hu 2010.05.12. 07:10:28

jéé, pedig láttam egy két NHL meccset, kettőt élőben is, de az éneklés még nem tűnt fel. Azért volt egy olyan sejtésem, hogy nem előzmény nélküli. Köszönöm a kiegészítést. Azért messze van még attól a dolog, hogy ilyen helyről lehessen készülni egy NHL meccsre: www.fanchants.com/
Ezt a szurkolótábor dolgot szerintem direkt nem erőltetik. Nem nagyon lehet bevinni semmit a stadionba, nincsenek szurkolói szektorok, és vendég szurkolók sem.
11 gól, köszönöm! javítom

taxilovearsenal (törölt) 2010.05.15. 10:55:41

quitz, engedj meg egy kérdést!

Te rendeled a THN-t? Szeretnék valahogy hozzájutni a magazinhoz. Nem tudom, egyáltalán lehet-e kapni itthon, éppen ezért írtam a hungaropressnek, hogy rendeljenek belőle, erre az a válasz jött, hogy ez egy ingyenes magazin. Gondolom meg lehet rendelni a weblapjukon keresztül is.
Szóval a kérdésem az lenne, te hogy jutsz hozzá?

Előre is kösz!

quitz · http://bodicsek.blog.hu 2010.05.15. 16:14:30

@taxilovearsenal: Nem egyszerű, de Angliából meg lehet rendelni. Elég húzós az ára, kb. 160 font egy évre. Ezért én az olcsóbb digitális előfizetés mellett döntöttem, ami kb. 30 fontért beszerezhető innen gb.zinio.com/browse/publications/index.jsp?productId=114152385 Itt ki is próbálhatod. Kényelmetlenebb, de egészen meg lehet szokni.

taxilovearsenal (törölt) 2010.05.15. 20:13:10

@quitz: Köszönöm!

Ezt a digitális dolgot hogy kell elképzelni?Ez a magazin, csak mondjuk pdf.-ben?

quitz · http://bodicsek.blog.hu 2010.05.16. 01:11:07

nézd meg a linken, van mutatványszám. Lehet online olvasni, és offline letöltve egy a netesnél kezelhetőbb programban. Flash alapú a cucc, zoomolható, sorkiemelőzni lehet és megjegyzéseket írni bele. Még jó hír, hogy minden példányból hármat megoszthatsz e-mailben bárkivel.
süti beállítások módosítása