Bodicsek

Gyerekkoromban azt hittem, hogy a bodicsek (body check) kifejezés egy Bodicsek nevű rendkívül durva orosz jégkorongozó nevéből ered. Ma már tudom, hogy ez butaság. Bodicsek nyilvánvalóan csehszlovák volt.

Naptár

NHL eredmények

Videó diszkó

Netvibes

Add to Netvibes

Licenc

Creative Commons Licenc

Szujjektív

2008.05.14. 12:42 quitz

Vasárnap este Jerryboi barátommal jó csapolt sört kerestünk egy férfias beszélgetéshez. Sokadik próbálkozásra beleszaladtunk egy kocsmába, ahol Kilkeny és Guiness volt csapon. A szinte teljesen üres kricsmiben a bárpult mellett az USA - Finnország hokimeccs ment élőben. A csapos jól tájékozott jégkorong kérdésben, de nem osztotta az észt tolakodóan. Mindemellett még szuper szivar kínálatból lehetett válogatni. Maga az oázis. A hely nevére nem emlékszem, és csak annak árulom el, hol van, aki a) nem láncdohányos, b) megígéri, hogy nem foglalja el a bárpult mellett a nyerő helyeket.

A meccs a végére egészen izgalmas lett, és a bunyó is jól sikerült. Finn kommentárral egyenesen parádés. Várom ma a folytatást az egyenes kieséses szakaszban. Továbbra is lehet nézni a Bodicseken az online közvetítéseket. A jobboldali Telesport képre vagy ide kattintva ugrik a post a beágyazott közvetítéssel és a további linkekkel.


(A kép az IIHF oldaláról származik. Remélem Jukka Rautio fotóst rendesen megfizette a szövetség!)

Szólj hozzá!

Címkék: video tévé usa vb finnország kocsma válogatott hoki online közvetítés telesport

A bejegyzés trackback címe:

https://bodicsek.blog.hu/api/trackback/id/tr36468217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása