Bodicsek

Gyerekkoromban azt hittem, hogy a bodicsek (body check) kifejezés egy Bodicsek nevű rendkívül durva orosz jégkorongozó nevéből ered. Ma már tudom, hogy ez butaság. Bodicsek nyilvánvalóan csehszlovák volt.

Naptár

NHL eredmények

Videó diszkó

Netvibes

Add to Netvibes

Licenc

Creative Commons Licenc

Pucér hokisok

2009.10.21. 08:45 quitz

Az ESPN Magazin kiadta idei Test különszámát. Vannak benne meztelen jégkorongozók is.

Nem tudom, hogy az anyámon kívül olvassák-e még nők ezt a blogot. Most egy igen olcsó trükkel megpróbálok új női olvasókra szert tenni. Meztelen férfiakkal. Kérem látogatóimat, hogy felejtsék a dohányzóasztalon az internetet ennél az oldalnál nyitva! Hátha új híveket szerzünk a jégkorongnak. Mert a hokit vitathatatlanul izmos félistenek játszák, csak rossz a csomagolás. Nem hogy az acélos testeket, de még a fejeket sem látni a felszerelés miatt.

Pedig komoly a húsanyag a borítás alatt. Itt van például ez a 206 centis jugoszláv származású izomkolosszus Zdeno Chára, a Boston Bruins védője. Óriás létére igen fürge, és csak úgy pattanak le ról a támadók. David Littman a NHL 2010 producere szerint Zdeno a tökéletes játékos. Pont ilyet építene a konzolon a játékos létrehozása menüpont alatt. Vagy itt vannak az Edmontoni Olajbányászok. Mind nagyszerűen formált és epilált férfi. A szőrtelenség nem csupán a fotón mutat jól, praktikus is a szerelés miatt is.

Elnézve ezt a meztelenkedős különszámot nem is gondolná az ember, hogy az ESPN pár éve már a Disney tulajdona.

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bodicsek.blog.hu/api/trackback/id/tr651453231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TOURázzunk együtt · http://tourazzunkegyutt2009.blogspot.com/ 2009.10.21. 12:35:35

Ennyire ne legyél pesszimista (és sztereotíp?), szerintem sokkal több női olvasód van, mint gondolnád.
Ráadásul tapasztalatom szerint egy része nem is igen szereti, ha rá akarod húzni, hogy biztos azért néz sportot, mert jajdecukiédihelyespasikat láthat a közvetítés során; nem örülnek neki ha nagyon "női" olvasónak képzeled őket.

quitz · http://bodicsek.blog.hu 2009.10.23. 08:14:50

nem akartam szexista lenni, csak irni egy jo bulvaros postot.

Otthon édes 2009.10.31. 19:41:31

Itt a női olvasó kérem, nekem bejönnek a srácok és a blog is :)

Tamararara · http://autostat.hu/cikk-kereso 2009.11.04. 14:33:23

HmmMMM..
Nem is értem miért nem velük van tele a tini lányok fala...
süti beállítások módosítása