Bodicsek

Gyerekkoromban azt hittem, hogy a bodicsek (body check) kifejezés egy Bodicsek nevű rendkívül durva orosz jégkorongozó nevéből ered. Ma már tudom, hogy ez butaság. Bodicsek nyilvánvalóan csehszlovák volt.

Naptár

NHL eredmények

Videó diszkó

Netvibes

Add to Netvibes

Licenc

Creative Commons Licenc

Nagy a pörgés

2008.04.19. 01:10 quitz

Annyira pörögnek az események az NHL-ben és a Div 1-es vb-ken is, hogy azt nehéz egy civil blogban lekövetni. Mérfőldköveknél értékelünk. Egyelőre annyi, hogy a várakozásnak megfelelően csodálatosan szerepel a magyar válogatott. Ugyanígy az osztrák a másik csoportban. Vicces lenne, ha a tavaly feljutott szlovének mellé Ausztri és Magyarország kerülne fel. Nagy elismerés lenne ez az EBEL-nek, ami gyakorlatilag már e három nemzet bajnoksága. Persze ne igyunk előre a medve bőrére! De ezt a linket mentsük el! Itt lehet majd jegyet foglalni a 2009-es svájci főtáblás vb-re.




Nagyon nagy csaták vannak az NHL első kieséses körében is. Képtelenség az összes párharcot követni. Az előzetes mérlegelés (I. és II.) alapján választottam néhány kiegyenlítettebnek tűnő párost, és azokat követem jobban. Nagyon izgalmas a két ex-lúzer párharca. A Washington Capitals ugyan egy vereségre van a kieséstől, de ilyen elképesztő meccseken kapnak ki a Philladelphia Flyerstől, mint ez. Az rendben, hogy van egy jól fizetett szupersztárjuk, de nem érne semmit Kozlov, Szemin és az újonc Backström nélkül. Érdems megnézni ezt az összefoglalót, mert a washingtoni Huet olyanokat vetődik, mint Grosics, a feketepárduc.

A New York Rangers egy győzelemre van a továbbjutástól a New Jersey Devils ellen. A régi riválisok meccsein is nagyok már a bunyók. A második-harmadik találkozóra már rendesen felgyűlnek a feszültségek. De nem csak durvulás, innováció is volt. Sean Avery újítása szabálymódosítást eredményezett, amivel biztosan bekerült a hokitörténelembe. 1994-ben nyert utoljára Stanley-t a Rangers. Éppen a Devils ellen. Így történt.

Ma eldőlhet a Rangers - Devils és a Ducks-Stars illetve a Magyarország-Ukrajna párharc.
Holnap a Capitals-Flyers, a Canadiens-Bruins és a Wild-Avalanche.

4 komment

Címkék: vb rangers jégkorong válogatott hoki nhl sapporo capitals

A bejegyzés trackback címe:

https://bodicsek.blog.hu/api/trackback/id/tr88432216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1nf3rn0 2008.04.19. 18:53:06

VÉGRE SIKERÜLT!!!!

Jössz a csapatot megnézni quitz? Tudsz valami infót arról, hogy mikor érkeznek?

quitz · http://bodicsek.blog.hu 2008.04.19. 19:02:57

Hát gőzöm nincs, csak annyit hallottam a tévében, hogy valamikor busszal jönnek bécsből. Inkább már a svájci vébére gyúrok :)
Nagyon izgultam.

1nf3rn0 2008.04.19. 19:25:41

arra én is megyek :)

lehet, hogy már megtetted, de tedd el ezt a könyvjelzőkbe/kedvencekbe www.youtube.com/watch?v=UcgsOs7lVYg

Kincses Zoltán 2008.04.19. 23:50:53

Kijajobb? MAGYAROK! Kijajobb? MAGYAROK!
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓLÉÉÉ, OLÉ OLÉ OLÉ!
süti beállítások módosítása