Bodicsek

Gyerekkoromban azt hittem, hogy a bodicsek (body check) kifejezés egy Bodicsek nevű rendkívül durva orosz jégkorongozó nevéből ered. Ma már tudom, hogy ez butaság. Bodicsek nyilvánvalóan csehszlovák volt.

Naptár

NHL eredmények

Videó diszkó

Netvibes

Add to Netvibes

Licenc

Creative Commons Licenc

Szuper a THN-en

2009.04.26. 08:00 quitz

Kedvenc kanadai jégkorong magazinom, a The Hockey News cikket közölt Szuper Leventéről a vasárnapi Kanada-Magyaroszág meccs előtt.

Szuper az, aki a magyar jégkorongozók közül legközelebb jutott az NHL-ig. Előtt a Calgary Flames farmcsapatában az Ottawa 67's kapuját őrizte. Edzője a legendás Hall of Famer, a nemrég nyugdíjba ment Brian Kilrea volt, aki nagyon bízott Szuper NHL karrierjében. A cikk megemlékezik Szuper Szlovákia ellen nyújtott teljesítményéről, illetve egy mondatban Jason Spezza is méltatja. Levente 28 évesen még minidg nem tett le arról, hogy az NHL-ben játszon.

Reméljük, még sikerül neki! Ha mégsem, attól még mindig ugyan az marad nekünk.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kanada jégkorong hoki szuper hoki vb svájc 09

A bejegyzés trackback címe:

https://bodicsek.blog.hu/api/trackback/id/tr981086671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása